BITCOIN ANALYST FORKLARER HVORFOR PRIS KAN FALLE TIL $ 17K denne uken

En pumpe på 1300 dollar i helgen i Bitcoin-markedet er ikke nok til å garantere ytterligere gevinster når den nye uken starter.

I følge den uavhengige analytikeren Vince Prince har den nylige rallyets BTC / USD-valutakurs plassert den nær en ideell utsalgsposisjon. I et notat publisert søndag uttalte kartisten at Bitcoin nærmet seg en såkalt „øvre motstandsklynge“ med en nylig historie om å avvise forsøk på oppsiden.

Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Leke nå!
I følge et diagram nedenfor presentert av Mr. Prince, er pristaket en del av en synkende kanalformasjon. Bitcoin har i det siste handlet nedover i den nevnte bearish strukturen, og etterlot seg en sekvens av høyere og lavere nedturer. På søndag dannet kryptovalutaen en annen høyere lav (D), et trekk som vanligvis følger en korrigering på nedsiden.

Bitcoin-handelsoppsett, presentert av Vince Prince. Kilde: BTCUSD på TradingView.com

Per Mr. Vince vil den bearish tilbaketrekningen fra Point ‚D‘ uttømme på Point ‚E‘ – som ligger nær $ 17.000-støttenivået.

Kort tid etter at Vince publiserte notatet, brøt imidlertid BTC / USD-valutakursen over den synkende kanals øvre trendlinje. Flyttingen fulgte likevel med lavere volumer, noe som tviler på dets levetid som en breakout-handling. Derfor ser muligheten for at paret kommer inn på nytt på kanalen.

DISSERENDE UTSIKTER
Prince’s kortsiktige syn på Bitcoin kom i kjølvannet av den høyere bearish forspenningen nær lokale topper. Kryptovalutaen nådde nylig rekordhøy, bare sjenert på $ 20.000, men klarte ikke å utvide oppadgående bevegelse lenger på grunn av fortjenestemessig følelse. Dets gjentatte forsøk på å lukke mot $ 20.000 igjen møtte lignende salgsforstyrrelser.

Imidlertid viste Bitcoins mellomfristede utsikter det i en stigende kanalformasjon, og avslørte at kryptovalutaen kan nærme seg $ 20 000 for et breakout-trekk før eller senere. Den bullish strukturen er motstandsdyktig i støttetrenden som gjentatte ganger holdt prisen fra å fortsette til et sammenbrudd.

Bitcoin validerer den nedre trendlinjen i sin stigende kanalformasjon som konkret støtte. Kilde: BTCUSD på TradingView.com

For eksempel viser de røde sirklene i diagrammet over området der kjøpsstemningen er sterkere. De sammenfaller alle med den stigende kanalens trendlinje for støtte. I mellomtiden ber omprøven deres vanligvis om at prisen skal gå tilbake mot Kanalens motstandstrendlinje.

Det setter Bitcoin på vei til $ 21.000, et nivå som sammenfaller med den øvre trendlinjen.

STØTTENDE BITCOINFUNDAMENTALER

Bitcoins fremtidsutsikter tar også anvisninger fra støttende makroøkonomiske grunnleggende. I sin siste forskningsnotat uttalte JPMorgan & Chase at kryptovalutas markedsverdi kunne vokse med ytterligere 600 milliarder dollar, hovedsakelig etter at forsikringsselskapet MassMutual investerte 100 millioner dollar i det.

MassMutuals Bitcoin-kjøp representerer en annen milepæl i Bitcoin-adopsjonen av institusjonelle investorer. Man kan se den potensielle etterspørselen som kan oppstå i løpet av de kommende årene når andre forsikringsselskaper og pensjonskasser følger MassMutuals eksempel, ”heter det i notatet.

Flere institusjoner har begynt å bytte kontantreserver mot Bitcoin på grunn av frykten for devaluering av amerikanske dollar, ledet av Federal Reserves forpliktelse til å målrette 2 prosent pluss inflasjon og utsiktene til den andre regningen om koronavirus.

Back to top