Frisk Biden Stimulus-pakke kan hjælpe med at øge Bitcoin

Den valgte præsident Joe Biden vil annoncere en COVID-19 stimulusplan på $ 1,5 billioner.

Første runde af Coronavirus-stimuluskontroller hjalp med at øge Bitcoin.

Den nye stimuleringspakke kunne give økonomisk sikre amerikanere mulighed for at investere mere i kryptokurrencymarkederne.
promo

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Den valgte præsident Joe Biden annoncerer en ny stimuluspakke i næste uge i et forsøg på at starte den amerikanske økonomi. Pakken, der forpligter sig til $ 1.400 individuelle stimuluskontrol, udgør i alt over $ 1,5 billioner.

Dette kommer efter den nuværende administrations mislykkede forsøg på at sikre $ 2.000 stimuluskontrol på grund af opposition fra republikanere fra senatet.

Nu hvor demokraterne kontrollerer både huset og senatet, kan den valgte præsident Biden presse på for det højere tal uden at møde det samme niveau af opposition, som den nuværende regering har.

Desuden lovede den valgte præsident at tage pandemien mere alvorligt end den nuværende præsident. Pakken inkluderer en række forsyningskædeudgifter, der har til formål at styrke vaccineudrulningsprogrammet.

Pakken vil også udpege finansiering specifikt til minoritetssamfund. En overgangsembedsmand sagde: „Jeg tror, ​​du vil se en reel vægt på disse underordnede samfund, hvor der er meget hårdt arbejde at gøre.“

Coronavirus Afskedigelse Arbejdsløshedsjob

Biden stimuleringsplan

Stimuleringskontrollerne kommer midt i et historisk rally på kryptokurrencymarkedet. Markedets samlede markedsværdi steg for nylig over 1 billion dollar, da Bitcoin mere end fordoblede sin tidligere rekordhøjeste.

Markedets næststørste kryptokurrency, Ethereum, oplevede også en vis bullish prishandling, da den plagede et nyt rekordhøjt niveau.

I marts, da den første runde af stimuluskontrol blev annonceret, gik Bitcoin fra en dip til $ 3.000.

Nogle i samfundet siger, at dette var en direkte effekt af velhavende amerikanere, der ikke nødvendigvis havde brug for statsstøtte og brugte kontrollen på investeringer i kryptokurrency.

Tilsvarende er den seneste runde af $ 600 stimuluskontrol, som kongressen faktisk bestod, allerede begyndt at finde vej til kvalificerede amerikanere.

Dette kommer, da Bitcoin genopretter fra en nylig korrektion efter at have indstillet en højeste tid på 41.941 $ i sidste uge.

BTC Bitcoin Rally Bull

Stimulering af markederne

Den nye administration ser ud til at finde en måde at vende den økonomiske virkning af COVID-19-pandemien på. De Forenede Stater er ifølge officielle statistikker et af de hårdest ramte lande i verden.

Dets økonomi kaster job og har desperat brug for den start, som den nye administration håber at give.

Flere vacciner er på vej, men der er bekymring for, at udrulningsprocessen vil tage mange måneder. Den generelle befolkning er ikke planlagt til at modtage vaccinen før i 3. kvartal.

Dette betyder, at der muligvis kan uddeles flere stimuluskontroller til amerikanerne, før denne pandemi er overstået. Analytikere vil registrere effekten af ​​den nuværende støtte og de lovede $ 1.400 på markedet.

Hvis forslagene stemmer, at detailinvestorer endnu ikke er fuldt ud på kryptovaluta, kan disse kontroller være en vigtig katalysator.