Gråtoner fortsetter med sin Bitcoin-akkumulering

Bitcoin fortsetter å være en digital ressurs med stor etterspørsel i markedet og detaljhandel og institusjoner er i et løp for å få tak i så mange BTC-er som mulig. Fra institusjonell side har Grayscale fylt sin Bitcoin-pose med mer og mer BTC som mange andre. I følge en nylig oppdatering har Grayscale lagt til 12 319 BTC i Grayscale Bitcoin Trust [GBTC] i løpet av en enkelt dag. Denne summen var angivelig mer enn det kumulative kjøpet den siste uken.

Kevin Rooke tvitret :

“Dårlige nyheter for Bitcoin-bjørner.

Grayscales Bitcoin Trust la nettopp til 12.319 BTC til $ GBTC på en enkelt dag.

Det er mer enn 11512 BTC de la til i løpet av hele forrige uke, da Bitcoin brøt sin ATH. ”

Gråtoner har konkurrert aktivt med andre institusjoner, og dette var synlig i Bitcoin-beholdningen for 2020, som per dags dato opplevde en økning på mer enn 66%. Data antyder at Gryascales Bitcoin-eierandel har nådd 588,97 000 BTC, som var omtrent 12,78 milliarder dollar i form av eiendeler under forvaltning.

Dette tillegget kommer på hælene til Microstrategy som kjøper 30k BTC for $ 650 millioner. I følge Bitcoin Treasuries har business intelligence-firmaet nå 70.470 BTC verdt over $ 1,596 milliarder dollar i statskassen. Ifølge administrerende direktør Micheal Saylor brukte MicroStrategy $ 1,125 milliarder dollar på bitcoin til dags dato, til en gjennomsnittspris på $ 15 964 per BTC.

Interessant, SkyBridge Capital kunngjorde lanseringen av et Bitcoin-fond for å „demokratisere“ investering i kryptorommet. Det har startet fondet med $ 25 millioner, og med et minimumsabonnement knyttet til $ 50.000.

Det institusjonelle kjøpet er et bullish tegn, den økte utstrømningen fra børsene har også lagt til dette bullish momentum. Det forventes at den økte utstrømningen vil ende opp i fryselager, og dette har ført til at mange analytikere i markedet har spådd at toppen ennå ikke skal sees. Krakens leder for forretningsutvikling, Dan Held, sammenlignet data med Bitcoins forrige halvering og forutsa at toppen vil bli sett innen september 2021.

Holdt twitret:

Prisen på Bitcoin etter halvdelingen.

Bitcoin er rett på vei for å toppe seg rundt september 2021!

– Dan Held (@danheld) 22. desember 2020

Når investeringene og interessen for Bitcoin stiger, er kryptovalutaen langt fra å miste dampen. Det institusjonelle kjøpet har også fått detaljhandlere til å skaffe seg så mange BTC som mulig.